Masszázs a Népligetben!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Cikkeim [8]
Főoldal » Cikkek » Cikkeim

A túlzott finomított cukor- és szénhidrátbevitel jelentősen növeli a szívbetegségek kockázatát?
Régóta tudjuk, hogy a cukrozott ételek és italok, valamint a finomított szénhidrátok túlzott fogyasztása nincs kedvező hatással derékvonalunkra, ráadásul hosszútávon krónikus betegségek kiindulópontjául is szolgálhatnak. A metabolikus szindróma, a diabétesz és a demencia mind-mind a túlzott cukorbevitelhez köthetők, de újabban kiderült, hogy a szívinfarktus kialakulása is lehet ennek a tényezőnek az eredménye.

Korábbi kutatások is megerősítették, hogy a magas glükóz szint drámaian növeli a rák kockázatát, ráadásul a már kialakult rák esetén „üzemanyagként” szolgál a ráksejtek növekedéséhez és terjedéséhez.

A szívinfarktus és a további szívproblémák nem elkerülhetetlenek, még akkor is, ha a családban korábban már többször előfordult ez a kór. A cukros italok, ételek, édességek, és a finomított szénhidrátok, melyek hirtelen növelik a glükóz szintet, szigorúan kerülendők, ha meg akarjuk előzni a szív- és érrendszeri rendellenességeket, de a kiegyensúlyozott étrend és a rendszeres testmozgás is alapfeltételei a hosszú távú egészségnek.

Vércukorszintünket pedig tartsuk megfigyelés alatt, étkezés után 2 órával a helyes érték nem haladhatja meg a 100 mg/dl-t (5,2mmol/l)


Paleolit táplálkozás jó hatással van a cukorbetegségre!

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta:: agnes (07.20.2013)
Megtekintések száma: 476 | Címkék (kulcsszavak): szív infarctus, Diabetes, finomított szénhidrátok, paleolt táplálkozás | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Keresés
Barátaink:
Lájk gyűjtő Weboldal hirdető Ajánló.Eu - A linkajánló Keresooptimalizalas, seo linkcsere

Copyright MyCorp © 2024
Ingyenes webtárhely uCoz